torsdag 26 april 2007

Tzayspett och ris

Alex skrev tidigare att löning brukar innebära lite mer lyx på tallriken och det innebar det för mig också igår. Fixade nämligen färdiga tzayspettsbitar från Ica-butiken igår och till detta serverades råris, tomat och creme fraiche. Snabbt och lätt och gott. Tzaybitarna behöver bara värmas på lite så är de klara.

5 kommentarer:

Alex sa...

Tzay är lyx, lättare än såhär kan det ju inte bli, eller? Idag skedde ngt stort på jobbet, första gången jag kunnat äta varm mat i lunchmatsalen, bbq såsen till köttet va vegg så blev pasta och sås, stort!

Annelie sa...

Härligt! Annars är det salladsbord som gäller eller?

Seitan Wörshipper sa...

Hej!(You see..Althought I`m living in Finland "hej" is something what I could say with my poor skills with swedis language ;)) I remeber when i was visiting in Vargsymposiet(large carnivore symposium) in Vålådalen in early spring this year,they served me so good vegan foods!
And if I remeber right in one day I get just that Tzay-mock kyckling in my plate and its tastes so good! I hope in some day we can find Tzay-mock meats also in here Finland. Your version looks also good.

Sophia sa...

Är de veganska?

Annelie sa...

Japp!
sv.wikipedia.org/wiki/Tzay