onsdag 4 april 2007

Panerad camenbert och potatis


Den här rätten består av lite för mkt färdgmat för att egentligen platsa i en blogg om matlagning, men eftersom den här bloggen "bara" handlar om mat och inte särskilt om matlagning så funkar det nog. Protestera om du misstycker!

Panerad cambertost stektes i 2-3 min på låg värme, klyftpotatisen in i ugnen i 20 min, bönröran från Go Green värmdes i kastrull, transbärssylten lades upp på tallriken. Och så var middagen serverad. Som förrätt ser du till vänster på bilden en bit av lördagens lasange . Lasange smakar ju fin-fint någon dag efteråt (och detta åt vi i söndags så den var bara en dag gammal). Till detta åt vi också inlagd paprika och inlagd ingefära (bara för att den är nyttig, den är inflammationshämmande och inte vill man bli inflammerad inte).

Annars har vi fått bakslag här i norr, idag var det nollgradigt och det kom lite lite snö i morse. Hu.

Inga kommentarer: