söndag 15 april 2007

Grapefrukost och färssås

Grapefrukt är fint till frukost.


Sojaflingor är som används som färs är annars något som vi gör ganska ofta. Du kokar först flingorna med vatten i 10 min (eventuellt med lite buljong). Sedan steker du dem i stekpanna som vilken annan färs som helst. De är ganska torra så de passar bra till tacos med mera. Det funkar också bra att koka upp och steka på och sedan frysa in.

Annars är vädret toppen i Umeå, jag sitter på balkongen i solen och bloggar (ser skärmen lite dåligt så ni får ursäkta eventuella stavfel) och snart skall vi iväg på årets första hemmamatch för UIK.

2 kommentarer:

Kristina Eriksson sa...

Trevlig blogg du har! Vad är det för vackert tyg som ligger bakom grapefrukten? Nytt eller gammalt?

Annelie sa...

Hej Kristina! Tack! Duken är ny, och hemmagjord. Jag hittade tyget i en tygaffär och min snälla och duktiga mamma sydde den.