(mina bilder blir som vanligt inte så aptitliga men den är god!)
sojafärs av granulat
en gul lök
en torkad röd chili
en liten zucchini
grönsaksbuljong
grillkrydda
en burk krossade tomater
chilisalt
peppar
ett paket mini-sojagrädde
sojasås
vitpeppar
färsk spenat
lasagneplattor av fullkornspasta
Stekte först löken och sojafärsen först med chilin. Hällde på lite vatten efter en stund och lät gojsa till sig med en halv buljongtärning och grillkryddan, salt och peppar. I med zuchini i små bitar. På med tomatkrossen. Ville inte överkoka innan det skulle in ugnen, huvudsaken är att sojafärsen smakar nåt.
Skum sås: sojagrädde blandad med vitpeppar och ngn matsked sojasås.
Byggde en tunn lasagne med plattorna, varvade färssås, vitsås och färsk spenat. Min ugn är som sagt inte byggd för mat högre än en tumnagel så fick komprimera allt rätt rejält (därav den brända lasagneplattan på bilden).
In i ugnen på 200 grader. Blev kanongott!
6 kommentarer:
Alla borde ha en non-stick-ugnsform. De är nämligen ett nöje att diska!
Skipperlådor? Är det mat som hon den där duärvadduäterkvinnan förespråkar?
Ja. Hon är farlig.
Ser ju på ren götebosska görgött ut det där!
Fast jag undrar vad Anna Skipper hade sagt om att du inte använde hemmagjorda lasagneplattor av dinkel?
Kanske beordra mig att springa 10 straffvarv runt huset?
Skicka en kommentar