fredag 23 mars 2007

TofuRosso på BulgurBädd.



Närå. Men ungefär. Köpte lite lyxtofu och riktiga grönsaker utan gift på underbara EkoStore på vägen hem igår. Dagen före löning ger mig lätt lite hybris om det finns pengar kvar på kontot, passade på att köpa sånt jag snålar mig från i vanliga fall. Nåväl, tofun smakade som den kostade, tur var väl det.

en tredjedelspaket marinerad röd Tofu
bulgur i buljong
1 dl (innan kokning) gröna (fast de är ju bruna) linser
1 skivad morot
purjoringar
1 tomat
handfull ruccolasallad
1 avokado
bladpersilja
solroskärnor och pumpafrön lätt rostade i citronolivolja
äppeljuice
sojasås
citronpeppar, salt och peppar

1 kommentar:

Alex sa...

Tokfint upplagt! Hoppas att min AW-mat ikväll blir lika lyxigt. E dock skeptisk...