Quornfärs stektes och kokades ihop med mexikansk kryddblandning, chilisås och vatten. Serverades med fullkornstortilla som förutom quornfärs fylldes med homus, purjolök, avocado, ruccola, tomat, gurka, tacosås och sojayoghurt. Till efterrätt blev det grillchips, Willys tacodip i sojayoghurt och The Queen.
söndag 4 mars 2007
Tacos
Efter ha överlevt en vacker söndag som började med att man lite smått sliten efter en lång lördag (bestående av flytthjälpande, flyttöl och rödvin) blev väckt av sin bror för att hjälpa till med att bära gips- och spånskivor förtjänar man till kvällen lite klassisk plockmat i form av tacos!
Quornfärs stektes och kokades ihop med mexikansk kryddblandning, chilisås och vatten. Serverades med fullkornstortilla som förutom quornfärs fylldes med homus, purjolök, avocado, ruccola, tomat, gurka, tacosås och sojayoghurt. Till efterrätt blev det grillchips, Willys tacodip i sojayoghurt och The Queen.
Quornfärs stektes och kokades ihop med mexikansk kryddblandning, chilisås och vatten. Serverades med fullkornstortilla som förutom quornfärs fylldes med homus, purjolök, avocado, ruccola, tomat, gurka, tacosås och sojayoghurt. Till efterrätt blev det grillchips, Willys tacodip i sojayoghurt och The Queen.
Etiketter:
huvudrätt
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar