I veckan fixade vi lite vardagslyx, tyckte vi var värda det efter att ha jobbat hela 3 dagar efter semesterveckan. Eller vad det nu var för anledning. Jo, något skulle ju göras åt rödbetorna också. I alla fall. På matbutiken köpte vi färdiga tzayspett (av soja), färdigmarinerade kronärtskockor, sojayogurt och chevréost. Hemma fixade vi ugnsstekt potatis och rödbetor.
Rödbetor med chevré:
Rödbetorna från Bondens marknad kokades i ca 30 min tills de blev mjuka. Skär dem sedan i klyftor och lägg i ugnsfast form. Ringla över lite olivolja, salta och smula över chevréost. Strö sedan solroskärnor över och baka i ugn tills osten fått lite färg. Tar 10-15 minuter, 200 grader.
1 kommentar:
Fn va gott det ser ut Syrran!
Va på Wasa Allé och åt 5 rätters igår, ska nog skriva ngt om det lite senare..
Skicka en kommentar