Med recept från Susan, en amerikansk matbloggare, (som tar fantastiska matbilder) gjorde jag för ett par veckor sedan majsbröd (läs Susans recept här, jag har i princip bara översatt det, tagit bort äggreplacern). Det blev...hmm...ok. Det gjorde sig bra ganska nybakt men sedan blev det liksom för mycket majssmak... Men det kanske det skall vara om det är majsbröd.
Men jag rekommenderar det ändå, men då att äta nybakt och gärna med någon god böndipp till eller som tilltugg till någon huvudrätt, kanske soppa?
1 dl vetemjöl special av fullkorn
1 dl majsmjöl
2 msk socker
2 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
1 1/2 dl havremjölk
1/2 dl sojayogurt
1/2 svindyr ekologisk gul paprika
1/2 svindyr ekologiskt röd paprika
1/2 dl majskorn
Rör ihop alla indrigienser och häll i ugnsfast form. Baka i ugn 225 grader i ca 25 minuter.
1 kommentar:
Looks good ? English? Nice site.
http://mamapapadavis.blogspot.com/
Skicka en kommentar