I måndags åt vi lasange.
Lager1:
4 mindre gula lökar stektes genomskinliga, sedan hälldes 1 paket krossade ekologiska tomater i stekpannan och bubblade på låg värme. Under tiden kokades ca 1 dl röda linser i 10 min. Kryddning: 1 grönsaksbuljongtärning, salt, peppar, paprika + 1 msk honung.
Lager2:
Bestod av 1 stor burk champinjoner som stektes i stekpanna med vitlök (2 hackade klyftor). Fryst broccoli förvälldes snabbt och delades i mindre bitar och sen ner i stekpannan. Saltade och pepprade lite och redde sedan med havremjölk och maizena.
Lasangeplattorna var av fullkorn och ostsåsen gjordes dels för hand av havremjölk och ost, kryddat med lite vitpeppar (obs lite) + en färdiggjord "pastagrädde" från Norrmejerier. (produktplacering :-))
Och till detta serverades keso och salsa. Inte så tokigt.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar