För snart över en månad sen var jag i Götet och hälsade på A & L. Bästa L hade planerat finfin vegmat som vi avnjöt i första vårvärmen på altanen. Maten gick både snabbt att göra och var jättegod. Jag har redan gjort det 3-4 ggr här hemma och lyckats sprida receptet vidare. Här är det:
1 pkt färsk pasta
ca 200 g soja-grytbitar
1 röd lök
1 burk soltorkade tomater
1 burk creme fraice
Börja med att steka löken och sojabitarna så att de får lite färg. Klipp sedan i de soltorkade tomaterna i strimlor och blanda runt. Häll sedan i creme fraichen och rör om. Sen är det klart!
Allt detta under tiden du kokar pastan. Servera med sallad eller ngt annat grönt och fint.
Gör rätten vegansk/mjölkfri genom att helt enkelt använda havregrädde alternativ sojagrädde.
2 kommentarer:
Vad roligt att du är med och tävlar, lycka till! Kram Sandra
Vad glad jag blev när jag hittade den här bloggen. Massa goda recept. Love it, länkade från min blogg så alla mina andra vänner osså hittar hit.
Skicka en kommentar