tisdag 6 januari 2009

Eko-reko-vegan-macka-test


Mackan
Originally uploaded by evannelie
På västkustens framsida besökte jag A och vi tänkte lyxa till det med fin-frukost. Är inte så ofta man är i stan osv tänkte jag och A hakade på. Hur som helst, vi besökte ett av Gbgs större caféer för en Vegan (kors i taket) och ekologiskt smörgås bestående av indisk burgare, morötter och någon äpplegrejs och till det en trendig sojalatte. Efter att ha väntat på mackan alldeles för länge fick vi en extra latte och provsmakade. Det var helt ok, lite för få morötter, A tyckte han fick för mkt äpplegrejs men annars var vi nöjda. Så himla indiskt var det kanske inte men en god och mättande frukost!

4 kommentarer:

torwen sa...

Your Indian burger looks super delicious. Just one question (I'm not Swedish, sorry), what is äpplegrejs? Couldn't find it in the dictionairy. Tack so mycket :)

Alex sa...

you did not find äppelgrejs??? :) well, it's not really a proper word so that probably makes sense... the translation would be that "äppelgrejs" is "some undefinable thing with apples in it"
danke schön!

Anonym sa...

Vilket café var ni på?
jag tycker det ser gott ut!

Alex sa...

Vi var på Condeco på Fredsgatan, men jag tror samtliga caféer i Eva Olssons lilla göteborgsimperium serverar denna macka. Är dock inte helt säker.