söndag 9 november 2008

New York

Har varit på semester i New York nästan en hel vecka. Tänker dock inte skriva så mycket mer än att NYC är tokigt veggovänligt, kändes som om alla ställen man var på hade vettiga alternativ för oss som inte äter kött. Jag åt föresten veggoburgare varannan dag och ett ställe på Spring Street vars namn jag glömt av hade lätt den godaste, med spicy black ben spread. Mmm! Men lite bilder kan jag dela med mig av i alla fall!

KLM har verkligen ovanligt god flyplansmat, jag beställde "Asian vegetarian meal" och fick en liten indisk fest med ris, dhal, grönsakscurry, raita, pickles, sallad och sliskig efterättsboll i typ sirap. Det hela var så gott så jag åt upp alltihopa innan jag hann fota det!

Hotellet bjöd på cupcakes när man kom. Inte mkt att säga om det...

Nyöppnat thaiställe vid Houston och A ave. serverade tofu, ris och pumpacurry i lådor för 8$.

Organisk tofuburgare vid 1st ave och typ 8th street. Min köttvän som åt den hävdade att det var det torraste och tråkigaste han ätit. Jag är skeptisk, min macka med marinerad tofu och pesto var i alla fall god!

6 kommentarer:

Fido sa...

Du ligger säkert inne med fler bilder, upp med dem! Jag kommer snart lägga upp en hel drös från min NY-resa, fast jag har inga lyxiga veganmatsbilder. Blev dåligt med ätandet där.

Astrid sa...

Hej! Vi är två tjejer från Donnergymnasiet i Göteborg som gör ett projektarbete i form av en vegetarisk kokbok. Kokboken ska innehålla recept och repotage från olika vegetarianer. Vår fråga till dig är om du vill vara med i boken och bidra med egna recept?
Med vänliga hälsningar Astrid och Minna

Alex sa...

astrid: klart jag/vi vill va med, vore en ära!

Maja sa...

Hej,
Jag läste om att Findus just nu har en tävling där man kan skicka in en mathistoria och ett recept. Den som vinner tävlingen kommer få sin rätt som en frysrätt i frysdiskarna. Nu är Findus kanske inte det företaget som man helst vill stödja men det är en chans att påverka. Jag tycker att det vore på tiden att ett företag som Findus gör en veganrätt. Jag kommer försöka påverka mina vänner att vara med. Om juryn tycker att en vegan har bästa historien så blir det det bidraget som vinner.


http://findus01.dimachosting.net/recept_tavling/


Tack för en bra blogg! ha det fint!
Hälsningar
Maja

Astrid sa...

Åh, vad roligt! Vi skulle gärna intervjua dig/er så snart som möjligt, hör av dig om när du kan så bestämmer vi en tid.

astrid.mattsson@gmail.com
// Astrid och Minna

Robin sa...

Fick du veganska cupcakes på ett "vanligt" hotell? :O